Apartment Sky Center

Az Apartment Sky Center Ho Chi Minh város Tan Binh,  Ward 10 részében található. Az ingatlan 3 tömbből áll, amelyből az egyik irodaházként funkcionál. A modern kialakítású épület 495 apartmanból áll. A két alagsoron 16 emelet van. Az ingatlan tökéletes elhelyezkedése miatt a város népszerű nevezetességei autóval gyorsan elérhetőek.

 

A társasház projekt fejlesztője az Investment Company Real Estate Hung Thin, amely Ázsia kiemelkedő fejlesztője.

Az apartmanok  kialakításánál arra törekedtek, hogy minden lakóotthonból tágas kilátás legyen elérhető . A stúdió lakások mellett 1-2-3 hálószobás apartmanok találhatóak. A tágas nappalival rendelkező lakásokból tökéletes kilátás nyílik a városra. A három blokk között parkosított környezetben hatalmas úszómedence található. A létesítmények közé parkoló és biztonsági szolgálat tartozik.

 

Az Apartment Sky Centertől rövid távolságra olyan nagy zöldfelületek kínálnak kikapcsolódást, mint a Hoang Van Park, Gia Dinh  és a Quán Khu7 Park. Az 1744-ben épült híres pagoda, a Glac Lam Pagoda a közelben található, amely a vallásos lakosság szempontjából különleges jelentőséggel bír.

Bevásárlásra a Saigon SuperBowl és a Big C  bevásárló központok vannak a legközelebb.

Az apartmantól autóval számos nemzetközi és helyi étterem érhető el, King BBQ, Domino PiZZA, KFC.

A vietnami ízek kedvelői a közelben található Le Van Sy Street, Cong Hoa Street éttermeket találhatják meg.

Az Apartment Sky Centertől a Tan Son Nhat Nemzetközi Repülőtér pár perc távolságra van.