Park Heights I

A Park Heights I. Dubaiban, a Hadaeq Sheikh Mohammed Bin Rashid úton található. Az épület komplexum várhatóan 2020-ban készül el. A prémium minőségű apartman torony az exkluzív Dubai Hills Estate új eleme, pár percre van a Belvárostól, és a Dubai Marinától. Az ingatlan értékét olyan tényezők növelik, hogy könnyed megközelítést tesz lehetővé a város turisztikai fontosságú helyszíneihez, és a Nemzetközi Repülőtér mellett a többi Emirátushoz is Sheikh Mohammed Bin Zayed út és az Al Khail út között lévő átjáró miatt.

A projekt fejlesztője az Emaar Properties.

Park Heights I. épületétől gyönyörű kilátás nyílik a Burj Khalifa épületére és a belvárosra, a legkönnyebben a Marabe utca felöl érhető el. Park Heights I. lakásai 60-150 négyzetméter alapterületűek, és 2,3 hálószobás apartmanokból állnak. Az otthonokból a vibráló körútra tökéletes kilátás nyílik. Az apartmanok számos kényelmi szolgáltatással rendelkeznek. Az épületben csúcskategóriás kiskereskedelmi központok könnyítik meg a lakók hétköznapi életét, ahol az élelmiszertől kezdve az italüzletek állnak rendelkezésre. A felnőttek kültéri medencéi mellett a gyermek részére is külön medence, és játszótér található. A felszerelt edzőterem recepciós terület, autóparkoló, 24 órás biztonsági szolgálat és kamera rendszer áll rendelkezésre. A tervezők célja az volt, hogy lakók számára kellemes és egészséges életfeltételeket teremtsenek meg. A lakások közös többcélú szobái ideális teret nyújtanak a szomszédok megismerésére, és közös programok kialakítására.

A könyék gyönyörűen parkosított, és bicikli utak veszik körül. A Dubai Hills Park, és a Dubai Hills Mall közvetlen a Park Heights I. közelében találhatóak.