A polikarbonát medencefedés 3 fontos előnye

A polikarbonát medencefedés nagy népszerűségnek örvend a medenceépítő iparban.  Különböző konfigurációkban kaphatók, mint például az átlátszó, színezett, többrétegű és texturált felületek. Ezek a panelek tartósak, könnyűek, önoltóak és gyakorlatilag törhetetlenek. A megfelelő úszómedence polikarbonát fedőlapjainak kiválasztásában próbálunk segíteni cikkünkben.

Meghosszabbított úszási szezon

A medencefedés tökéletes választás, ha hosszabb úszási szezont szeretne. Nem kell aggódnia az évszakok változása miatt. Élvezze a meleg vizet a medencében mind a korai, mind a késői úszószezonban. A hó soha nem jelent problémát, mivel a medencét ezekben az évszakokban is lefedik.

polikarbonát medencefedések

Medencebiztonság

Polikarbonát úszómedence fedések nélkül a balesetek elkerülhetetlenek. A fedél megakadályozza, hogy a háziállatok, a gyerekek vagy a vadon élő állatok beleessenek a medencébe. A visszahúzható medencefedők alapvető szerepet játszanak ebben. Polikarbonát úszómedence fedések  áthatolhatatlanok, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy nyugodtan játsszanak a medence körül.

polikarbonát medencefedés Alukov

Medencehigiénia

Az uszoda építése a fás vagy virágos környezetben egy izgalmas élmény, de a növényekről származó, a medencébe hulló levelek lehetnek kellemetlenek. Ez még egy másik ok, amiért hasznos egy medencefedés. A nem kellőképpen védett medencékben a fertőzés esélye megnő, és a baktériumok és algák gyorsabban szaporodnak.