Vinhomes Times City

Vinhomes Times City Hanoiban, Nga Tu So városrészében található. A VinMart akár gyalog is percek alatt érhető el az épületből. A lendületesen fejlődő városrészben kereskedelmi központok mellett parkok és iskolák találhatóak. Az ingatlantól a város központja negyed óra alatt érhető el autóval, de a Noi Bai Nemzetközi Repülőtér is egyszerűen érhető el. Az forgalmas csomópont, a Tunnel út 80 méterre fut az épülettől, Hanoi vasútállomása 4 kilométer távolságra van.

A projekt fejlesztője a Vingroup JSC, amelynek további nagy projektjei ismertek, mint a Vinhomes Grand Park, és a Vinhomes Dong Khoi.

Az új elit társasház tervezéskor a szingapúri ökológiai építészeti stílus szolgált modellül. Az ingatlanokból az ablakokon kívüli ülőhely mellett zöld falakkal körülvett kényelmes zöldövezet határolja, melyben szökőkutak is természetközeli érzést okoznak. A luxus kialakítású apartmanok 2 hálószobával rendelkeznek.

Az ingatlan létesítményei mellett számos szolgáltatást biztosít. Vinmec hospital, Vinschool, kereskedelmi szolgáltatások érhetőek el. Ezenkívülkültéri medence és tűzrakó hely is kialakításra került.

A Vinhomes Times City közelében éttermek, kávézók, de nemzetközi iskolák és piacok találhatóak.

Hanoi népszerű attrakciói a kedvező elhelyezkedése miatt könnyedén megközelíthetőek.

A híres Hoa Lo börtön, a  Nha Tho Lon (St. Joseph’s Cathedral), Ho Chi Minh mauzóleuma öt kilométer távolságon belül találhatóak az épülettől.