Icebar Budapest

Az Icebar igazi bárkülönlegesség Budapesten, amely az 05. kerületben a Váci utca 40. szám alatt található. A Váci utcán sétálva lehet megközelíteni, ahol nemcsak a falak, a szobrok, de a bútorok is jégből készültek. A turisták körében igen népszerű, mivel a látogatása érdekes és szórakozató élményt nyújt, és remek fotózási lehetőséget kínál.

A jégbárban a poharak is jégből készültek, igazán izgalmas a finom koktélok fogyasztása a zord körülmények között. A budapesti jégbár az európai társaihoz hasonló méretű, és érdekesség hogy a felépítéséhez 35 tonnányi jeget használtak fel. A vendégeknek célszerű előre felkészülni az öltözékkel, hiszen a bárban mínusz 1 és mínusz 7 Celsius fok van állandóan. Habár a bár tájékoztatója szerint fázástól senki se féljen, mivel meleg eszkimó poncho-t és kesztyűt adnak a bent tartózkodás idejére, amit akár a meleg évszakban a ruházatra lehet felvenni.

 

A jégbárba lehet a helyszínen is és online is jegyet vásárolni, a belépőjegyek között olyan is van, amelyik már a fogyasztás árát is tartalmazza. Az alkoholos italok mellett alkoholmentes italok is kaphatóak jégpohárban. A bárban időkorlátozás nélkül lehet tartózkodni, de egy időben csak korlátozott számú vendég tartózkodhat, hogy a jégből készült berendezési tárgyak fel ne olvadjanak.

Icebar Budapest

 Az italcsúszdát a mixertől kell kérni, ilyenkor az ital egy jégszoborba töltve közvetlenül a vendég szájába fog lefolyni. A jégszobrokkal fotózkodni és akár táncolni is lehet a jeges helyiségben.