Leszámolunk az előítéletekkel, ezért nem ciki a férfi intim gyanta!

Azt mondod: GYANTA? Azt mondom: INTIM! Azt mondod: NŐI? Azt mondom: FÉRFI! Azt mondod: CIKI? Azt mondom: EL VAGY TÉVEDVE! A férfiatlanság nem a férfi intim gyantával kezdődik! De a férfiasság kezdődhet ott! Itt az ideje leszámolni az előítéletekkel!

A férfi intim gyantázás

A szőrtelenítés mindig is inkább olyan női dolog volt. Hiszen: „A férfi úgy tökéletes, ahogy van!” Legalábbis sokan ezzel nyugtatják magukat. Szerencsére egyre több az önkritikus férfi, akik nem csak a nőkkel szemben támasztanak esztétikai igényeket, de önmaguk is a tükörbe néznek, ráállnak a mérlegre, tudatosan étkeznek, figyelembe veszik a másik nem igényeit, véleményét, s belátják, ha változtatni kell.

Egy ilyen mérföldkőnek számító tradícióváltás volt a férfi szőrtelenítés is (ami nem az arc borotválását illeti). A következő nagy falat a társadalom számára a férfi intim gyanta, mely már sokak életét megédesítette (hölgyekét is), mások rágódnak még rajta, egyesek pedig hallani sem akarnak róla. Ez utóbbi kategória tagjai még nem tapasztalták meg, mire mondanak nemet…

Miért ragaszkodnak a férfiak minden szőrszálhoz?

Mert férfias?

Bizonyos személyek számára, bizonyos testterületeken valóban az tud lenni. De ugyanakkor szúrósabb, izzadtabb is, mely könnyen keltheti az igénytelenség hatását.

Mert az bejön a csajoknak?

Valakinek biztos. De a fordított esetről, a férfi intim gyantával kezelt testrészekről is érdemes kikérni a csajok véleményét!

Mert a szőrtelen ember nem férfi?!

Azért itt lehetne ellenpéldákat sorolni! S ha valaki ezt tudja felmutatni férfiassága legnagyobb jeleként, akkor érdemes elgondolkodnia…

Mert nem kellemes érzés a férfi intim gyantázás?

A kellemes élmény az intim gyanta után jön!

Mert egyszerűbb és kényelmesebb szőrösen …

Csak kibújt a szög a zsákból!

Miért nem érdemes ragaszkodni az ősemberhez?
A férfi intim gyanta előnyei

Esztétikusabb megjelenés

Elsősorban nyáron a fecskéből vagy a boxerszerű fürdőnadrágból ficcan ki könnyedén az intim szőrzet. Sok hölgy csak legyint rá: “Jól van, férfi! Neki lehet!” De miért? Legyen ez fontos a férfiak számára is! Ha a sportolóknak sikerült ráérezni az intim férfi gyanta előnyeire, akkor másnak is menni fog!

A külsőségeken túl: higiénia

Azon kívül, hogy kellemesebb látványt nyújt egy “lent” is rendezett, igényes férfi, egyéb higiéniai szempontok is a férfi intim gyanta mellett szólnak! A szőrtelenített intim testrészek könnyebben és alaposabban tisztíthatóak. A szőrzet eltávolítása után az intim bőrfelületek hatékonyabban ápolhatóak, hiszen nem lesz már, ami akadályozza az ápolószer felszívódását.

Ezen túlmenően a kellemetlen szagok is csökkenni fognak, hiszen az izzadtság is könnyebben tud távozni.

Az esztétika és higiénia metszéspontjában: orvosi vizsgálatok

A férfiak különösen nem szeretnek orvoshoz, pláne nem urológushoz járni, pedig legalább a szűrővizsgálatok miatt érdemes lenne! Ezek a vizsgálatok alapból kellemetlenek a páciensek számára, akik nincsenek hozzászokva a szituációhoz. Viszont, ha legalább igényes intim testrésszel (vagyis férfi intim gyantával, nem borotvával kezelve) érkezik a páciens a vizsgálatra, az sokkal akadálymentesebben, hatékonyabban, így gyorsabban tud lezajlani.

A férfi intim gyanta lényege: párkapcsolati örömök

Ne gondoljuk, hogy a férfi intim gyanta öncélú dolog! A párkapcsolatban élő hölgyek, miután megtapasztalták, milyen, amikor nem csak saját, de párjuk intim testrésze is szőrtelenített, nehezen mondanak le az így megélt pozitív élményről. S ha a nő boldog, a férfi is elégedett!

Kíméletes férfi intim gyanta? Hol?

A férfiak leggyakoribb gyantaélménye, amikor párjuk otthon bajlódik a gyantázással. Lehet, érdemes most a férfinak felhívni párja figyelmét arra, hogy van más megoldás is! Például, ha szakemberhez fordulnak!

Ilyenkor a hölgyek többsége az anyagiakkal érvel, pedig könnyen belátható, hogy az otthoni kozmetikának is van egy jó kis anyagköltsége; ugyanakkor több idő megy el vele, fájdalmasabb, s messze nem olyan hatékony és szőrtüszőgyulladás-mentes az eredmény, mint ha szakember készítette volna azt. A borotválkozás lehetőségét pedig egyszerűen felejtsük is el!

A megfelelő intimkozmetikus felkeresésével a legegyszerűbb úton, a leghatékonyabban és legkíméletesebben szabadulhat meg férfi, hölgy egyaránt a szeméremszőrzettől.

Hol találhatunk ilyen szalonokat? Keressünk rá intimkozemtikákra, férfi kozmetikákra, illetve hagyományos kozmetikák esetén győzödjünk meg róla, hogy speciális szakember végzi-e az intim gyantázást!

Szóval, mi is a ciki? Szőrtelenül igényesnek lenni vagy ősemberként elzárkózni az új dolgok elől?