Természetes megoldás a meddőség kezelésére

Leggyakoribb esetben a sikertelen fogantatásért a hormonok a felelősek. Erre kínál egyszerű, és természetes megoldást az értékes méhpempő, mely nem csupán a hormonháztartást képes optimalizálni, de a benne található vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok a szervezet normál működését is nagymértékben támogatják.

A méhpempő a dolgos méhek garatváladéka, mely egyben a méhkirálynő fő tápláléka is. Feladata az utánpótlás biztosítása, mely nem valósulhatna meg e kivételes táplálék fogyasztása nélkül. A méhpempő, a benne lévő természetes összetevőknek köszönhetően képes megemelni a lutenizáló hormonok szintjét a női szervezetben, ezzel elősegítve a peteérést és sikeres fogantatást.

A 100% tisztaságú, friss méhpempő fogyasztása azon hölgyek számára is kitűnő választás, akik szabálytalan mestruációs ciklussal, vagy a változó kor kellemetlen tüneteivel küzdenek.

A sikeres fogantatásért bár főként a hormonok a felelősek, de nagy szerepet játszhat a lelki kiegyensúlyozottság is, mely elérésében szintén segítséget nyújthat a méhpempő. Képes normalizálni az adrenalin kiválasztást és támogatja a mellékvesék megfelelő működését.

Hatást gyakorol a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer működésére, ezzel megnövelve a stresszel szembeni állóképességet.

A 100% tisztaságú, friss méhpempő legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy sejtregeneráló hatással rendelkezik, vagyis ott segít a szervezeten belül, ahol szükség van rá. Nem csupán a hormonháztartásra gyakorol pozitív hatást, de rendkívül hatékony természetes immunerősítő is.

Bár a 100% tisztaságú, friss méhpempő jótékony hatásairól számos visszajelzés érkezett már a fogantatást illetően, nemrégiben megalkotásra került a még összetettebb hatóanyaggal rendelkező Dydex Apibaby kapszula, mely kifejezetten a meddőség terén nyújt segítő kezet. A Dydex Apibaby kapszulában az értékes méhpepőn túl barátcserje kivonat is megtalálható, melyet szintén a nők természetes jóbarátjaként tartanak számon. E két természetes összetevő együttes erővel segíti a hölgyeket az áldott állapot eléréséhez.

Vásárlóink tollából

„Egy éve hiába vártuk a kistesót, így végül 4 hete elkezdtem szedni a méhpempőt, mert már ez volt az utolsó mentsváram. Bárcsak előbb elkezdtem volna! Amellett, hogy energikusabb voltam, most első hónap után megfogant a várva várt kistesó is! Mindenkinek csak ajánlani tudom a terméket!”

„Nagyon szeretem a terméküket, hormonális problémára fogyasztom. Fogyasztástól számított 3. hónap múlva tapasztaltam a várt eredményt.”

„Nagyon elégedett vagyok a méhpempővel. Elsősorban hormonális problémák kezelésére fogyasztom, amik a változókor miatt alakultak ki. Drámai a változás már pár hét után mind a fizikai tünetek terén /hőingadozások megszűnése/ mind a hangulati problémák terén. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.”