GINOP Plusz-1.2.1-21: Érdemes igyekezni az előminősítési űrlap kitöltésével!

Az új uniós pályázati ciklusban a vállalkozások nem győzik a meghirdetett pályázatok bősége miatt kapkodni a fejüket. Érdemes folyamatosan követni a legújabb felhívásokat, hiszen a legújabb GINOP Plusz-1.2.1-21 hamarosan megnyílik, és várhatóan pillanatok alatt elkapkodják az élelmes, és felkészült cégek.

Azok a vállalkozások, akik nyomon követik a legfrissebb pályázati felhívásokat, örömmel vehették tudomásul, hogy új, és jelentős forrást tartalmazó kiírások jelentek meg, ilyen például a GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú felhívás. Érdemes pontosítani, hogy ez a korábbi, és egyben igen népszerű GINOP folytatása – amely idén januárban még VINOP néven futott- és egyes szakértői becslések szerint már az elsőkörös nyitása napján is betelhet.

Miért érdemes a vállalkozásoknak megragadni az új lehetőséget?

A társadalmi egyeztetésre bocsátott konstrukció négy szakaszban összesen kétszáz milliárd forintos visszatérítendő és bizonyos feltételek mellett részben, vagy egészben vissza nem térítendővé váló támogatást jelent. A projekt széles körben, a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára érhető el, célja ezen cégek modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának támogatása.

Érdemes a pályázati felhívás tervezetét alaposan áttanulmányozni, és a felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket és javaslatokat az erre szolgáló partnerségi fórumba is felrögzíteni. A javaslatok benyújtására sajnos nem túl sok idő áll rendelkezésre, a május eleji megjelenéshez képest erre csak a hónap közepéig, 2021. május 17. napjáig van lehetőség.

A pályázatíró cégek honlapjain a felhívás részletes dokumentációja mellett már megtalálhatók az úgynevezett előminősítési űrlapok, amelyet ajánlott minél hamarabb és teljeskörűen kitölteni a projekt iránt érdeklődőknek.