Ellátóház

Az Ellátóház Budapest egykori zsidó negyedében a Dob utca 19. szám alatt található, és Budapest egyik legjobb romkocsmájának számít. Változatos zenei eseményei és koncertjei miatt igen népszerű a fiatalok körében.

 

A hangulatos rendezvények hétfő és szombat között tartanak, és fergeteges party hangulatot élvezhet az ide látogató. Az Ellátóház a budapesti éjszakai életének látványos helyszíne, az étel és italválaszték miatt is sokan térnek be.

Az Ellátó Kert testvére 2015-ben nyitott meg, különböző stílusú zenei események zajlanak, pop, rock, electro, hip-hop, reggae, ethno és jazz rajongói találhatnak a falai között. Az Ellátóház több mint 500 fő befogadására képes, és az események lebonyolítására 4 helyszín áll rendelkezésre, de a nagyterem nagy része kerthelyiségként funkcionál.

A technika felszereltsége az ES Audio hangrendszer, amely akár színházak, koncerttermek speciális követelményrendszerét is kielégíti. Olyan hangzásvilágot biztosít, amely még a szimfonikus zene tökéletes és torzításmentes visszaadására képes.

 

A Füge Udvarban az elmúlt évek során, éves szinten több száz koncert zajlott, ezek közül több tíz teltházas esemény volt. A legnépszerűbb fellépőik voltak például, a Parno Graszt, a Sub Bass Monster, Palya Bea, a Zuboly, a Nirvana akusztik és az Anima Sound System koncertek. A jövőbeni műsortervek szerint visszatérő és új hazai és külföldi fellépőkre egyaránt lehet számítani.

A felsőbb szinteken egy Hostel üzemel, a kerthelységben élő fákat lehet találni. Nyáron az események fedett szabadtéren zajlanak, de télen fűtött téliesített helyként üzemel.